Acht volle dagen offroad racen in een geweldige sfeer, een internationaal veld en een vriendelijke organisatie: dat is het concept van de Rallye Breslau Poland in Polen en de Balkan Offroad Rallye in Bulgarije, die samen meer dan 4000 wedstrijdkilometers op roadbook bieden. 

Op 10 maart zijn we te gast in het motorhonk van de Peelrijders in Handel, en op 13 mei komt wedstrijdleider Alexander Kovatchev over uit Bulgarije voor een unieke middag bij 4×4 Centrum Ermelo met de laatste informatie over de routes en de wedstrijden.

10 maart: Clubhuis Peelrijders
‘Als de Nederlandse motorrijders eens zouden weten hoe mooi je in Polen in het zand kunt rijden, dan zouden ze zich zo inschrijven!’ vertelt Rico van der Sanden vol enthousiasme. Kom op 10 maart om 20:00u naar de Fuik in Handel voor de presentatie van Niels Hatzmann.

13 mei: 4×4 Centrum Ermelo
‘De Balkan Offroad Rallye blijft een uitdaging voor ons, die we dit jaar met een nog snellere auto aangaan,’ aldus Ronald Schoolderman. ‘We nodigen iedereen uit voor een geweldige middag met een hapje en een drankje. Alexander Kovatchev komt speciaal over uit Bulgarije en na de presentatie is er genoeg tijd om bij te praten!’ 4×4 Centrum Ermelo ligt aan de Harderwijkerweg 128a in Ermelo, de presentatie begint vanaf 16:00u.

www.rallye-breslau.com & www.balkanoffroad.net

Aanmelden voor de presentaties graag via niels@dutchrallypress.com of 06 22937109.