Op ZATERDAG 30 maart  organiseert DFTrackdays.com voor de 127e keer een circuitdag op het lange Grand Prix circuit van Zandvoort. Deze trackday is het tijdschema ietwat anders vanwege de eerste ronde van de Dutch Superlap. Voor €220 ledenprijs kun je van 11:40 tot 13:00 uur en van 13:40 tot 15:00 uur rijden. Vind je het toch een uitdaging om mee te rijden met de Dutch Superlap, meld je dan nog snel aan! 

Toch nieuwsgierig geworden wat DUTCH SUPERLAP nu eigenlijk is ?
Check de website www.dutchsuperlap.com

Wil je niet lang wachten bij het inschrijven? Vul nu al online je vrijwaring in via deze link.

Lidmaatschap
Ben jij al lid van DF? Een lidmaatschap kost dit jaar €50, hierdoor betaal je het gehele kalenderjaar de ledenprijs. 
Een leuke bijkomstigheid, je krijgt 2 proefnummers van het autosport magazine Start 84 gratis thuis gestuurd!
Onze ledenpas is tevens geldig tijdens de trackdays van onze Belgische partner Skylimit Events.

Amsterdam Race Resort
Om tegemoet te komen aan de wensen van de mensen die graag veel op het circuit rijden, hebben we onder de noemer Amsterdam Race Resort een Business Club concept opgezet om de mogelijkheid te bieden dit tegen een sterk gereduceerd tarief te doen. In 2019 is dit nog voordeliger vanwege de BTW verhoging op losse trackdays.
Wil je ook lid worden van de snelste Business Club van Nederland?   Kijk op www.amsterdamraceresort.com voor meer informatie.

DFAcademy organiseert dit jaar nog twee Licentiecursussen & Masterclasses!
Op 2 en 3 september organiseert DFAcademy in samenwerking met Michel Schaap voor de 18e keer een licentiecursus op het lange Grand Prix Circuit van Zandvoort. Het volgen van een licentiecursus is één van de leukste dingen die je kunt doen, omdat je deze twee dagen zeer intensief met autorijden bezig bent en heel veel leert.

Cursusdata 2019
2 & 3 september | Circuit Zandvoort 12 & 13 november | Circuit Zandvoort