Op 23 en 24 februari opent het seizoen 2019 met de 24H Fursten Forest ‘Winter Edition’: 200km special en 8 etappes op roadbook! Het is de eerste wedstrijd van het kampioenschap, en telt mee voor de eb NK Offroad Racing Series 2019 en de Euro Cup Offroad Racing 2019.

 

De inschrijving bij de stichting NTA is afgelopen zaterdag geopend en er zijn nu al ruim 25 teams aangemeld. Bekijk de startlijst en stuur je aanmelding in via www.24ff.nl

Acht verschillende roadbooks
Offroad Park Fursten Forest is in het weekeinde van 23 en 24 februari 2019 volledig beschikbaar voor de wedstrijd. De organisatie heeft in het uitdagende terrein snelle routes geselecteerd en 8 verschillende roadbooks geschreven met een totale lengte van meer dan 200 kilometer: we gaan racen!

Snel parcours, mooie navigatie
Zand, gravel, bossen – alles zit erin. Door de ongekende mogelijkheden van het terrein komt hier iedere off-road liefhebber aan z’n trekken. Volgas over het gravel, driftend door de bochten, navigatie in de prachtige bossen en racen over de brede tankbaan: om hier te winnen moet je alles kunnen.

‘Bratwurst & Lagerfeuer’
Ook aan de assistentie en de fans is gedacht: De Rally Taxi brengt je naar het kijkpunt diep in het terrein voor ‘Bratwurst & Lagerfeuer’, in het bivouac sta je bovenop de actie tijdens de service en dankzij de uitstekende en gezellige restaurants is het op Fursten Forest prima toeven!

 

Bekijk de trailer:

 

 

Vragen? 
Heb je vragen, neem dan contact op met de organisatoren Michael Harmsen en Niels Hatzmann, via info@24ff.nl.